Stoelyoga

Yoga op de stoel is bestemd voor mensen die minder mobiel of stabiel zijn en voor iedereen die zich tot deze yogavorm aangesproken voelt. We gaan oefeningen op de stoel doen, maar ook staand achter de stoel, indien mogelijk. Het belangrijkste in de yogales is om naar je lichaam te luisteren en er op in te spelen tijdens een oefening. Je bepaalt zelf in welke mate en hoe je de oefening wilt uitvoeren.

Aan het einde van de les nemen we tijd om te ontspannen door het lichaam fysiek of in gedachten aan te spannen en te ontspannen. We blijven daarbij op de stoel zitten. Tijdens deze ontspanning krijgen lichaam en geest de tijd om de indrukken van de les te verwerken. Aansluitend is er geheel vrijblijvend een kopje thee.

De lessen worden altijd aangeboden met een goede opbouw en uitleg waarbij zoveel mogelijk het hele lichaam wordt aangesproken. Geschikt voor zowel beginners als mensen die al langer yoga beoefenen. In de lessen word je meegenomen in diverse houdingen en worden er, indien mogelijk, meerdere opties aangeboden.