Over Ria

Puurria is ontstaan door een ingrijpende gebeurtenis in mijn leven, die mij letterlijk heeft wakker geschud. Sindsdien sta ik anders in het leven. Ik laat mijn leven leiden door wat mijn hart mij heeft ingegeven: leven vanuit dankbaarheid en liefde! Vanaf dat moment ben ik me opnieuw gaan oriƫnteren en heb het roer omgegooid.

In 2016 ben ik gestart met de opleiding voor yogadocent bij het Ananda Yoga Centrum, die ik in 2019 met succes heb afgerond. Eveneens heb ik in 2016 de Metamorfosecursus gevolgd bij bovengenoemd centrum alsook de cursus Ademtherapie in 2019. Sinds september 2021 ben ik gecertificeerd als Stoelyoga docent, waarbij ik de opleiding gevolgd heb bij Stoelyoga Nederland (www.stoelyoga-nederland.nl) en als Mind-Walk trainer bij Mind-Walk Nederland. In 2023 heb ik de opleiding docent babymassage met yoga gevolgd bij Trainingscentrum De Weideblik en ben ik hiervoor gecertificeerd.

Op 1 januari 2020 is Puurria opgericht.

Yoga is voor mij een proces van groei naar mijn pure zijn, een bewust leren leven vanuit mijn hart zonder angst, zonder beperkingen. Ik leer steeds beter mijn lichaam te voelen en mijn (on)mogelijkheden te ontdekken. Ik word me steeds bewuster van mijn gevoelens, mijn gedachtes, mijn doen en laten: kortom hoe ik in het leven sta. Ik doe alleen die dingen waar ik volledig achter sta, die voor mij belangrijk zijn. Vooral trouw blijven aan mijzelf. Door de continue groei van bewustzijn kom ik dichter bij mezelf. Ik krijg inzicht en begrijp het leven beter. Dagelijks probeer ik vanuit dankbaarheid te leven, waardoor de liefde kan stromen. Dat is wat ik aan andere mensen wil meegeven en ze van harte gun en toewens. Graag wil ik deze ervaring met je delen en je meenemen op de ontdekkingsreis naar jezelf, je pure menszijn. Het yogamatje leg ik voor je klaar.